Про це він розповів у своєму блозі.

Як згадує експерт, якщо у лютому-березні минулого року були нескінченні обстріли Києва, по 8-10 повітряних тривог за день, у повітрі був запах гару та пороху, від цих ракет не було куди подітися, то зараз ми збиваємо гіперзвукові «Кинджали», так, падають уламки і вони можуть завдавати якихось збитків, але ніхто не гине.

«Тому що Patriot, тому що наші сили ППО справляються з цим, тому що виявилося, що вся чудо-зброя росіян – це спроба косплеїти Радянський Союз, ніякої чудо-зброї їм винайти не вдалося, і західний Patriot спокійно збиває», - наголошує Михайло Шейтельман.

Тому, констатує політтехнолог, сьогодні ми бачимо взаємні удари в обидві сторони, у цю гру можна грати удвох і називається вона «Дві столиці»: ви б'єте по нашій, ми б'ємо по вашій. Як він нагадує, ми бачимо, як часто безпілотники почали летіти на москву та успішно там вибухати. Зокрема, зазначає експерт, один дрон прилетів на проспект Маршала Жукова, що можна вважати символом української перемоги, якщо ми попали туди.

«Неприємностей завдали багато, тому що перекрили рух і в аеропорту внуково, прямо рейси перенаправляли в інші аеропорти, на якийсь момент закривався і домодєдово, але його досить швидко відкрили, а ось внуково закрили щільно. Тому в цю гру можна грати удвох, як бачимо, вдається, і загалом за кожен удар по Києву тепер прилітатиме і у москву», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів про бездіяльність світу у відповідь на геноцид в Україні з боку рф.

Також Знай.ua писав про те, що Новохатський розповів, як влаштований арабський світ.