Про це він розповів на своєму каналі.

«З цим наступом є проблема в тому, що його настільки чекали, настільки анонсували, що росіяни, наслухавшись цих усіх жахів, попередніх заяв про невідворотність наступу, почали зміцнювати свою оборону. Тому наступ йде, але ворог дуже підготувався», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, українські військові наступають, хоч і не так швидко, як усі очікували. Як зазначив Олександр Кочетков, контрнаступ ЗСУ перейшов до іншої стадії: замість стрімкого прориву лінії фронту – «гідравлічний прес», тобто наші військові тиснуть на позиції росіян на фронті.

«Скрипить уже цей прес, але рано чи пізно він все розчавить на маленькі шматки. У нас зараз ситуація «гідравлічного пресу», ми тиснемо на ворожу оборону», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, у кремлі озвучили головну ціль війни: політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, чого намагається досягти путін.

Також Знай.ua повідомляв, що політичний аналітик Тарас Загородній пояснив, чому Україна має бити по території рф: «Війна може тривати роками».