Про це він розповів на своєму каналі.

«Пєсков заявив, що росія претендує на контроль ось цих чотирьох областей: Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської. До того ж, він підкреслив, що це стосується повністю Запорізької області разом із Запоріжжям та Херсонської області разом із Херсоном», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, хоч українські військові звільнили Херсон від окупантів, хоч росія навіть і не наближалася до захоплення Запоріжжя, кремль все одно ставить перед собою такі цілі. Як зазначив Борис Тизенгаузен, пєсков пропонує віддати росії повністю чотири області України та Крим, щоб закінчити війну.

«Медведєв теж видав у своїй черговій порції маячні, що той переговорник, який зрозуміє, що території, які окупувала росія, тепер російські, матиме успіх. Тобто одразу кілька російських спікерів окреслили фактично одну умову для переговорів», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Михайло Шейтельман розповів про долю залишків Чорноморського флоту рф.

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Мусієнко розповів, яка зброя сьогодні прискорить контрнаступ ЗСУ.