Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

На думку гостя програми, сьогодні ЗСУ не завадили б додаткова вогнева підтримка, допомога від наших партнерів та озброєння. До того ж, додає він, є навіть пріоритети: це засоби розмінування, снаряди та міни, ATACMS, засоби радіоелектронної боротьби.

«От 4 пункти, я навіть не беру вже авіацію, ми всі розуміємо цю історію, вона зараз триває, цього найближчим часом просто не буде, тож я й не говорю про це. Я говорю про те, що можна наростити і поставити в стисліші найближчі терміни, і те, що зараз може виправити ситуацію. Ось ці чотири компоненти, мені здається, достатньо прискорили б можливість знищення лінії оборони противника і просування вперед», - пояснює Олександр Мусієнко.

Проте, констатує він, ми бачимо, що все одно комбіновані атаки продовжуються. До того ж, додає експерт, незважаючи на серйозний опір російських військ, наші сили мають успіхи, наприклад, на Бердянському напрямку – це звільнений Старомайорськ і перспективи розвинути успіх далі, Мелітопольський напрямок трохи пробуксував через нюанс довгих полів, але є просування і вклинювання в оборону ворога в районі Роботине.

«Тобто це все насправді є. Я вже мовчу про Бахмут, де взагалі без використання резерву фактично лише тими силами, які там є, українські війська примудряються розширювати плацдарм, атакувати та атакувати успішно, є просування», - розповідає Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, чи будуть наступної зими в Україні знову блекаути.

Також Знай.ua писав про те, що Толкачов пояснив важливість подяки на міжнародній арені.