Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, раніше він висував версію, що в серпні ЗСУ потоплять підводний човен російської федерації, бо звучить це як якесь нереальне диво. Зокрема, зазначає він, раніше нам казали, що нереально боротися з Чорноморським флотом, але наші хлопці потопили його флагман крейсер «москва», тому настав час топити їхні кораблі далі.

«Ми були близькі до підводного човна, але потрапили у великий десантний корабель, який називається «Оленегорский горняк». Наші війська завдали ударів дронами, два безпілотні дрони прилетіли до новоросійська», - зазначає Михайло Шейтельман.

Щодо самого новоросійська, розповідає він, це те місто, куди відпливуть залишки Чорноморського флоту, якщо вони будуть після звільнення Севастополя. Тобто, констатує політтехнолог, якщо хоч якийсь катерок залишиться, то попливе він у новоросійськ, там легальна база Чорноморського флоту, доки він ще легально існує, і ось тут приплив український військовий дрон.

«Можна сказати, що в «Оленегорского горняка» почалася горняшка і він безглуздо завалився набік у порту новоросійська, а коли завалюються набік, як ми знаємо на прикладі крейсера «москва», вже недалеко до свого законного шляху, куди має прямувати будь-який російський військовий корабель», – підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов пояснив, що проблеми України – не у владі, а в самому суспільстві, тому що саме воно народжує тих, хто потім іде до влади.

Також Знай.ua писав про те, що Дубина пояснив, завдяки чому суспільство розвиватиметься у правильному напрямку.