Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«У Сполучених Штатах Америки розпочинається попередній етап виборчого політичного процесу щодо виборів президента. З їхнього боку це будуть доленосні вибори, які продемонструють світові не лише прізвище нового президента Сполучених Штатів Америки», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, ці вибори стануть доленосними для Америки та світу ще й тому, що це стане початком нового етапу розвитку Америки. Як зазначив Дмитро Співак, США стануть на зовсім інший шлях, і це вплине на ситуацію в усьому світі.

«Це буде абсолютно нова зовнішньополітична доктрина Америки. І як наслідок, на мою думку, це призведе до формування нового світопорядку, біполярного світу», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
На додачу до війни і пандемії: українцям загрожує ще одне велике лихо Перевірка військових документів: поліція та ТЦК отримали нові повноваження Начальник Одеського ТЦК запевнив, що "бусифікації" поменшало: "Треба викорінювати це слово" "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Андрій Вігірінський розповів, чи будуть в Україні військові бази США після війни.

Також Знай.ua повідомляв, що Олег Лісний пояснив, якою має бути нова архітектура світової безпеки: «Слон у посудній лавці».