Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

За словами гостя програми, насправді формула миру проста – це деокупація українських територій з оточенням і повним розгромом всього угруповання противника. І на це, підкреслює він, у нас є повне право, є юрисдикція, це законні воєнні цілі, тому ЗСУ мають знищити всі ворожі війська до останнього окупанта.

«Якщо ж ви гуманні люди, не хочете знищувати і не даєте нам для цього зброї, тоді наступний інструмент досягнення миру і формула миру – це перенесення війни на територію російської федерації. І ми це робимо, це показує практика», - зазначає Анатолій Якименко.

Зокрема, він згадує про атаку новоросійська, ЗСУ офіційно повідомляють, що всі кораблі, які рухаються у російські порти у Чорному морі, будуть розглядатися як такі, що виконують військові функції, перевозять контрабанду чи підсанкційні товари, зброю. І за цим, підкреслює публіцист, іде конкретна дія – атака новоросійська, от це реальна формула мира.

«Наступний крок. Якщо нам не надають зброю, то ми переводимо свої війська, свою піхоту на брянську, курську і бєлгородську області і повністю знищуємо стрілецькою зброєю воєнізовані і прирівняні до воєнізованих частини: пожежні частини, МЧС, поліцейські, тощо. Зачищаємо всю територію, робимо буферну зону 300 кілометрів, усіх інших депортуємо», - пояснює Анатолій Якименко.

Популярні новини зараз
"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Українців позбавляють відстрочки – що треба зробити негайно На порозі хлібної кризи: українців шокували новими цінами – і це не межа Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Артеменко розповіла, як виставки в Європі врятували українські полотна від війни.

Також Знай.ua писав про те, що Бердник розповіла про новий сенс Батьківщини-матері.