Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

На думку експерта, сьогодні ми насамперед маємо сформувати запит на дієздатних лідерів, а кадровий резерв треба брати з армії. Як він пояснює, люди, звичайно, бувають різні, але там можна знайти тих, хто здатний керувати військовою економікою, хто втрачав своїх побратимів на фронті, хто розуміє, що таке корупція, що таке красти, що через недоставлену вчасно зброю, провіант гинуть люди.

«Також українці мають виробити собі звичку стежити за владою щодня. Є такий принцип: завжди слідкуйте за руками політиків, бо вони опиняться у ваших кишенях. І вигадали це, до речі, не в Україні, а на Заході, бо політики скрізь однакові», - наголошує Тарас Загородній.

Проте, констатує гість програми, на Заході суспільство б'є по руках корумпованих політиків. Зокрема, розповідає він, якщо там активісти помітили якісь каламутні тендери, то все-таки є держаудитслужба, можна наскаржитися, працюють групи, у фейсбуці є люди, які сидять, копають, знаходять цей брак, скасовують тендери, піднімають хай і це працює.

«Не можна мовчати, влада реагує на крик, не треба теж недооцінювати себе. Ми маємо сформувати собі рефлекс: якщо ми бачимо, що це не потрібно, воно має просто знищуватися», - підсумовує Тарас Загородній.

Популярні новини зараз
Плату за світло нараховуватимуть по-новому Тарифи на воду викликали паніку: прогнозують зростання цін та звільнення З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Якименко пояснив, що єдина реальна формула миру – це створення власної безпеки шляхом розгрому супротивника на полі бою.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи отримає Україна запрошення на саміт G20 у Нью-Делі.