Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зазначає експерт, пригожин поки що, очевидно, живий, тому що про нього щось нічого не чути. Тим не менш, він переконаний, що скоро і прийде час пригожина, його вб’ють, напевно, не у білорусі, а в Африці, там його було би легше знищити.

«Кілька днів тому я читав іноземну пресу, де писали, що наступним президентом може бути пригожин. Послухайте, я вас можу запевнити, що пригожин найближчим часом помре і ніяким президентом він не буде. Повірте мені, в росії є люди настільки багаті, що пригожин – це людина, у якої є гроші на насіння», - підкреслює Георгій Біркадзе.

За словами експерта, потрібно зараз зрозуміти, що пригожин – це розхідний матеріал, який сьогодні не котується. До того ж, додає він, пригожин сильно підбив путіна, тому не варто вірити тому, що кажуть, нібито повстання було домовленістю, це взагалі звучить як нісенітниця.

«Тут не треба бути якимось експертом або політиком, щоб зрозуміти, як це нашкодило путіну. Коли ми кажемо, чи є якесь майбутнє у пригожина, то немає, я впевнений, він просто найближчим часом помре», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Прогноз погоди на кінець вересня: коли в Україну прийдуть перші заморозки Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого В Україні ухвалили "історичне" підвищення податків: головні нововведення "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Якименко пояснив, що єдина реальна формула миру – це створення власної безпеки шляхом розгрому супротивника на полі бою.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи отримає Україна запрошення на саміт G20 у Нью-Делі.