Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Будь-яка армія може бути в трьох статусах: або вона затягує суспільство назад, вниз, або відповідає стану суспільства, або тягне країну нагору. Що ж у нас робитиме армія після перемоги, після укладання миру, і як вона братиме участь у політиці?» – повідомив Віктор Небоженко.

За словами політолога, перше, що має зробити українська армія відразу після перемоги у війні та повного припинення вогню, — це утримати свою міць і врятувати саму себе. Як зазначив Віктор Небоженко, військові повинні працювати задля того, щоб українська армія зміцнювалася та ставала сильнішою.

«Демобілізація в країні - це дуже складна хірургічна операція, неймовірно складна», - заявив Віктор Небоженко.

Популярні новини зараз
Перевірка військових документів: поліція та ТЦК отримали нові повноваження Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Георгій Біркадзе пояснив, як Грузія поборола корупцію та як це зробити Україні.

Також Знай.ua повідомляв, що військовий експерт Олег Старіков пояснив, чому Кабмін має формувати велика кількість партій: «Буде конфлікт інтересів».