Про це він розповів на своєму каналі.

«Санкції вводяться поступово, і санкції – це не удар обухом по голові. Якщо можна в такий спосіб порівняти, це отрута, яка вводиться мікроскопічними дозами. І організм стає дедалі слабшим і слабшим, і зрештою починає вмирати», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, все це отруєння дрібними дозами вбиває організм, тобто країну, дуже довго. Як зазначив Олександр Кочетков, країна роками не може зрозуміти, що відбувається, при цьому поступово вмираючи. Те саме зараз відбувається і з росією, вона тільки згодом почне усвідомлювати, як санкції вбили її економіку.

«Але в деяких випадках правителі країн-союзників, які вводять санкції, не здатні проконтролювати весь свій бізнес, щоб він цих санкцій дотримувався», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Поки країна воює, син голови Одеського ТЦК Юрія Пуйка відпочиває в Туреччині та отримує пенсію "заднім" числом Залишився тиждень: життя кардинально зміниться Начальник Одеського ТЦК запевнив, що "бусифікації" поменшало: "Треба викорінювати це слово" "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, експерт розповів, чому на Заході немає такої великої корупції: «Слідкуйте за руками політиків».

Також Знай.ua повідомляв про європейську п'ятирічку: експерт розповіла, як зміниться економіка України у ЄС.