Про це він розповів на своєму каналі.

«Лукашенко дуже хитрий. На запитання в інтерв'ю, яке стосувалося того, коли ж він дізнався, що путін збирається нападати на Україну, той сказав, що так само дізнався про це по телевізору», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, Лукашенко намагається брехати, він намагається всім довести, що навіть за день до війни нічого не знав про напад. Тобто, як зазначив Борис Тизенгаузен, Лукашенко на повному серйозі намагається розповісти, що ніхто не повідомляв білоруську армію, і що він сам не знав нічого.

«Тобто були просто навчання, росіяни розвернулися та поїхали до Чорнобиля. Тому Лукашенко просто бреше та намагається зняти з себе частину відповідальності. Це ж зрозуміло, що він про все знав і не за день і не за два, а набагато раніше», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, американський військовий Гаррі Табах пояснив, якими мають бути переговори з рф: «Спільне рішення».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Михайло Шейтельман розповів, чи можлива зустріч Зеленського з путіним: «Війна закінчиться раніше».