Про це він розповів на каналі «Особистість із Сергієм Дойком».

«Як ви можете домовлятися з людьми, які прийшли вас вбивати? Тобто домовитись так із росією не вийде, це моя точка зору. Це має бути спільне рішення, у цьому має брати участь весь цивілізований світ, і брати участь повністю», - повідомив Гаррі Табах.

За словами американського військового, якщо все-таки доведеться вести переговори з рф, то домовлятися з росією в жодному разі не можна на її умовах. Як зазначив Гаррі Табах, і Україна не повинна виступати у цих переговорах одна, домовлятися має весь цивілізований світ.

«Спочатку країни цивілізованого світу мають між собою домовитись, домовитися з Україною. Не має бути жодних переговорів без України. Якщо за спиною ведуться переговори, це нікуди не годиться», - заявив Гаррі Табах.

Популярні новини зараз
Плату за світло нараховуватимуть по-новому Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини Збільшили штрафи за неявку до ТЦК: скільки треба витягти з заначки Запас продуктів на кілька місяців: що купити в умовах війни
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, сказав, що Україна має поступитися територією: політтехнолог Борис Тизенгаузен прокоментував заяву натівського чиновника.

Також Знай.ua повідомляв про деокупацію, знищення ворога та буферну зону: публіцист розповів, яка формула миру нам потрібна.