Про це він розповів на своєму каналі.

«Що ж це натівський чиновник насправді наговорив? Там була насправді ширша дискусія, і він сказав, що зараз існують різні варіанти вирішення війни, різні варіанти, як Україна могла б убезпечити себе. І один із варіантів – поступитися частиною територій в обмін на вступ до НАТО», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, натівський чиновник не пропонував віддавати українські території та не позначав це як позицію НАТО. Як зазначив Борис Тизенгаузен, слова натівського чиновника перекрутили та зробили свої висновки. У рамках дискусії він говорив лише про одну із формул, а не про те, як треба закінчити війну.

«Це все звучить безневинно. Хоча я все-таки думаю, що натівський чиновник має дуже акуратно і виважено ставитись до своїх слів, а особливо до того, що він говорить в інтерв'ю. Тобто зрозуміли його справді не зовсім так», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський пояснив, що може гарантувати українцям безпеку: «Не протиповітряна оборона».

Також Знай.ua повідомляв про деокупацію, знищення ворога та буферну зону: публіцист розповів, яка формула миру нам потрібна.