Про це він розповів у своєму блозі.

За словами експерта, більшість людей не замислювалися над тим, що війна може тривати ще десятиліття, тому що їх постійно годували пустими обіцянками: то 2-3 тижні, то 2-3 місяці, то пів року і ЗСУ будуть на побережжі Ялти, то до кінця доку, то до кінця наступного.

«Всі ці аналізи висмоктані з пальця. От узагалі вони не мають жодного обґрунтування – ні економічного, ні політичного, але під ними є наше бажання, тому що кожен із нас хоче, щоб війна закінчилася якомога швидше, щоб перемога над фашистською росією відбулася якомога швидше, ми всі хочемо бачити цю перемогу і хочемо вірити у прогнози і казки, які називають найбільш сприятливі для нас терміни», - підкреслює Олесь Доній.

Принагідно він нагадує, що війна вже триває 10 років, ще з 2014, ще з Донбасу і Криму, і повномасштабна агресія триває вже півтора року, а останнє українське місто звільнили 9 місяців тому, це був Херсон. Із цього моменту, констатує ідеолог, лінія фронту біль-менш статична порівняно з попередніми агресивними діями росії або наступальними діями наших славних військ.

«Підписання капітуляції від імені путіна не виглядає реалістично. Чи виглядає реалістично, що підпишуть його наступники? Безперечно, тому що після смерті кожного диктатора більше шансів, що відбудеться лібералізація режиму або реставрація попереднього, якщо аналізувати історію. Це не означає, що після смерті путіна обов’язково буде завершення війни, але шанси з’являються і вони більші, аніж на продовження війни. Як приклад, після смерті Сталіна прийшла хунта, яка домовилася лібералізувати сталінський режим», - пояснює Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, як Меркель і Саркозі допустили російсько-українську війну.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів про битву за Київ за версією лукашенка.