Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Передусім винна російська федерація, яка розв'язала війну і яка завдала ракетного удару по центру міста, знаючи, яка кількість цивільних осіб там перебуває в цей час дня. Це аксіома, і ми не будемо її навіть ставити під сумнів», - повідомив Ігор Мосійчук.

За словами політика, ця виставка проводилася не лише у Чернігові, а й у багатьох інших українських містах. Але у Чернігові була особлива небезпека, бо місто знаходиться за 40 кілометрів від російської федерації. І ракету, випущену з ракетної установки на кордоні, жодна ППО не встигне збити.

«Спочатку з цього погляду треба було розглядати проведення такого заходу. Що це взагалі був за захід? Ці виставки робляться для більшого охоплення та отримання коштів на придбання дронів, які потім передаються Збройним силам України», - заявив Ігор Мосійчук.

Популярні новини зараз
Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський пояснив, що може гарантувати українцям безпеку: «Не протиповітряна оборона».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Олександр Кочетков розповів про ракети Taurus, які Німеччина планує передати Україні: «Отримуємо щось нове».