Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Два дебіли – це сила. Ці люди дуже схожі, тому їм потрібно домовлятися. А де вони будуть домовлятися, взагалі немає значення і сенсу. Ці люди домовляться. Я ж кажу, Ердоган такий же продажний», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Зокрема, зазначає експерт, насправді економіка Туреччини перебуває у дуже поганому стані, турецькі гроші на 5-ому місці за курсу долара, у них 285% інфляція. Тому, констатує він, Ердогану потрібно брати десь гроші, тому або він поїде до путіна, або путін – до нього, а взагалі це без різниці.

Принагідно експерт зауважує, що насправді сьогодні через росіян під загрозою опинилися Грузія і Туреччина. Зокрема, зазначає він, за час повномасштабної війни у Грузії зареєструвалися 27 тисяч російських компаній, тобто вони вирішили вести бізнес у країні, 25% території якої окупували. У Туреччині, стверджує експерт, ситуація точно не краща.

«Зараз дуже багато росіян у Грузії. Спочатку біля 700 тисяч росіян перетнули кордон Грузії, а потім звідти вони поїхали у Туреччину, тому я вважаю, що росіяни це можуть зробити. Ніщо не заважає їм почати говорити і в Туреччині, що це їхні землі», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
На додачу до війни і пандемії: українцям загрожує ще одне велике лихо Начальник Одеського ТЦК запевнив, що "бусифікації" поменшало: "Треба викорінювати це слово" По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, як росіяни раз за разом витісняли Україну зі світового зернопостачання.

Також Знай.ua писав про те, що Хомутовська розповіла, чи готує кадиров бунт проти путіна.