Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Ходять такі чутки, що чеченці, абхазці, кавказці готуються до перевороту, і переворот у росії можливий у вересні на релігійному ґрунті. Чи правда це?

Як на мене, це більше стосується чеченців. Може, це не чеченці, а інгуші. Там така підготовка йде глобальна, просто якась масштабна. І там не вистачає лише сірника, який запалить цей рух, тоді всі інші під шумок туди причепляться.

Чи повторить кадиров зраду батька? Чи зрадить він путіна?

Тут треба розуміти, що він дуже обережний. Він повторить, але там якесь вичікування втрати сил. І ще це той товариш, який діє на рівні того, щоб було 100% попадання. Моя відповідь – так, але це ще та гадючка, дуже він такий не швидкий у цих рухах.

Популярні новини зараз
Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"
Показати ще

Куди цікавіше зараз запхати свого носа кадирову – у внутрішні справи України чи у справи всередині росії? Куди підуть його війська – в Україну чи на червону площу?

Чи цікаво в Україну? Так, цікаво, бо на цьому може заробити, єдине – він розуміє, що не вигорить саме в Україні, всі заробітки тут накриваються Баштами. Чи цікаво залізти в росію? По Четвірці мечів – постою, подумаю і у слушний момент програю там якийсь зовсім нестандартний варіант. Як варіант – зможе із ким завгодно домовитися і втриматися на позиції.

Так що, опираючись на це, скажу, що сьогодні він розглядає і Україну, хоча розуміє, що не вигорить, а у слушний момент кардинально змінить тактику і піде в інший бік.

Як повідомляв Знай.ua, Позній розповів, що сьогодні турбує українців найбільше – фронт чи корупція.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів, хто і коли в росії підпише капітуляцію.