Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Китай просто зараз демонструє, що він – абсолютно незалежна держава, тобто що хоче, те й робить. І жодні Сполучені Штати Америки їм не указ, вони діють саме в такий спосіб», - повідомив Кость Бондаренко.

За словами політолога, Китай показує США, що їхній час монопольної політики у світі добігає кінця. Як зазначив Кость Бондаренко, Пекін діє зараз дуже самостійно і навіть іноді всупереч Сполученим Штатам Америки, щоб показати свої претензії на домінування в геополітиці.

«Китай показує, що зараз уже не той час, коли за дзвінком із Вашингтона він може виконувати якісь завдання», - заявив Кость Бондаренко.

Популярні новини зараз
Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Індія стала торговим партнером росії: політтехнолог Борис Тизенгаузен припустив, чому Україну не запросили на саміт G20.

Також Знай.ua повідомляв, що політик Дмитро Співак пояснив, чому США намагаються вести діалог із Іраном та Північною Кореєю: «Дипломатія потужна».