Про це він розповів на своєму каналі.

«Україну не запросили на саміт G20, який відбудеться у Нью-Делі у вересні. Мало того, що Україну не запросили, ще й серед постійних членів G20, у списку запрошених є росія, і висить фотографія російського президента путіна», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, окрім постійних членів G2 на саміт також запросили й ті країни, які туди не входять, наприклад, Єгипет та Оман. Як зазначив Борис Тизенгаузен, вся річ у тому, що вперше за всю історію росія стала дуже великим партнером для Індії, такого раніше ніколи не було.

«Обсяг торгівлі там близько 27 мільярдів доларів, причому Індія закуповує на 26 мільярдів і продає на мільярд у росію. Декілька років тому росія займала 16 рядок серед торгових партнерів Індії», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
На додачу до війни і пандемії: українцям загрожує ще одне велике лихо Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олег Лісний пояснив, якою має бути нова архітектура світової безпеки: «Слон у посудній лавці».

Також Знай.ua повідомляв, що Михайло Шейтельман розповів про бездіяльність миру у відповідь на геноцид в Україні з боку рф: «Статут ООН не дотримується».