Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зазначає експерт, після здобуття незалежності ми багато чого зробили, але особливо важливе все те, що відбувалося після 2014 року. Зокрема, нагадує він, ми же пам’ятаємо, які у нашій країні були настрої до цього, пам’ятаємо, чому нас не взяли в НАТО у 2008 році. Зокрема стверджує експерт, тоді ЄС і НАТО розуміли, що суспільство ще не готове.

«І боялися росії, і розуміли, що не буде підтримки від нас. Вони розуміли, що в українському народі не всі готові вмирати за незалежність, за свободу, тому не було такої підтримки. А після 2014 року, а після 2022 року вони 100% відчули і зрозуміли, що Україна єдина, Україна понад усе і Україна – єдиний організм, який має бути в НАТО, і в ЄС», - підкреслює Георгій Біркадзе.

І зараз, заявляє експерт, він безмежно радий тому, що має можливість бути в Україні, жити тут і відчувати всі її багатства. На його думку, це потрібно розуміти і цінувати, натомість звучить багато критики, мовляв, воно не було того варте. Як підкреслює експерт, усе було варте здобуття нашої незалежності і її збереження.

«А росіяни вважали, що не буде ніякого спротиву, тобто вони були впевнені, що сюди приїде 200-300 тисяч військових і вони захоплять наші країну. І те, що вони відчувають зараз, коли розуміють, що все це не так, вони будуть пам’ятати ще тисячу років, вони не змогли нічого зробити», - констатує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Олійник-Дьомочко розповіла, чи причетна росія до перевороту у Нігері.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи справді Ердоган поїде до путіна.