Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Національне агентство із запобігання корупції восени планує запустити портал, на якому ми з вами зможемо повідомляти анонімно про факти корупції, якщо ми з вами такі зафіксуємо», - повідомила Ельвіра Кириленко.

За словами авторки каналу, за викриття корупційного факту українці зможуть отримати 10% від суми хабаря або будь-якого іншого предмета корупції, який буде знайдено. Як зазначила Ельвіра Кириленко, в Україні планують створити соціальний ресурс, який забезпечить анонімне надсилання повідомлень працівникам організації про корупцію у їхній компанії.

«Ці повідомлення потраплятимуть або керівникам компанії, або ж уповноваженим щодо запобігання корупції, а також правоохоронним органам», - заявила Ельвіра Кириленко.

Популярні новини зараз
Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, експерт розповів, чому на Заході немає такої великої корупції: «Слідкуйте за руками політиків».

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина пояснив, як суспільство може боротися з корупцією в Україні: «Можна викривати хабарників».