Про це він розповів у своєму блозі.

«Українські війська зайшли до Криму. Наші сили спецоперації зайшли до Криму на човнах, кадри ви бачили, знищили 30 російських окупантів, 3 одиниці техніки, підняли український прапор і поплили. Не закріпилися, ви скажете, так, але лиха біда початком. Мені здається, що головним було розпечатати цю штучку, розпечатати цей Крим», - зазначає Михайло Шейтельман.

До цього, нагадує він, путін говорив, що питання щодо Криму закрите, а напад на Крим – це прямо ядерна бомба. Тепер же, констатує експерт, виникають сумніви щодо цих загроз, США можуть не побоюватися, адже ми зайшли в Крим і жодної ядерної бомби не прилетіло.

Як стверджує політтехнолог, ця українська спецоперація розвіяла міф про закритість питання Криму, а цей міф торкався навіть українців. Зокрема, згадує він, у 2018 році у Києві проводили фокус-групи, де значна частина опитаних говорила, що Крим повернути не вдасться, бо путін так сказав. Нині ж, переконаний експерт, ніхто так не вважає, лише 5% готові поступатися територією росіянам, тобто 95% вірять у те, що Крим повернуть.

«І сили спецоперацій ніби відкрили цю сторінку. Зауважте, торік 9 серпня ми перевернули першу сторінку книги під назвою «Звільнення Криму», коли підірвали аеродром, пам'ятаєте, були масові вибухи і люди бігли з Криму з криками, як там було все душевно. А тепер у День Незалежності перегорнуто другу сторінку, українські війська фізично зайшли до Криму. Третя сторінка буде, коли вони зайдуть і там залишаться», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Краєв розповів, чи влаштують вагнерівці другий марш справедливості на москву.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі пояснив, навіщо Китаю в БРІКС такі ізольовані та підсанкційні країни, як Венесуела та Іран.