Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Якщо цей план (ред. – який активізується відразу після смерті пригожина) гуляє в мережі, то цей план уже нічого не вартий. План класний, коли про нього знає кілька людей, а так ми знаємо, знають у росії, знає контррозвідка, знають усі російські силовики, зрозуміло, спати вони не будуть, а робитимуть усе, щоб знайти тих людей, які прописані в цьому плані» , – пояснює Іван Ступак.

Водночас він зазначає, що опозиційні білоруські видання говорили про те, що нібито до білорусі прилетів щонайменше один військово-транспортний російський літак, його завдання - почати забирати вагнерівців з території білорусі у росію. Крім того, додає експерт, були повідомлення про те, що в районі розміщення пвк «вагенр» у білорусі почали відключати мобільний інтернет з метою конспірації.

«Справді, дуже цікава історія. Або їх примусово повертатимуть на територію росії, або буде якась зачистка з арештами, до кінця не зрозуміло. Мені здається, що рядових вагнерівців спробують включити до вертикалі Міноборони, змусити підписати контракти і потім утилізувати їх, кинути на найжорсткіші, найважчі ділянки боїв в Україні, щоби помститися. А керівництво скоріш за все буде ізольоване або взагалі потрапить до в'язниці і там помре раптово», - розмірковує Іван Ступак.

Також гість програми наголошує на дуже цікавому моменті: щойно з'явилися повідомлення про те, що суворікіна, найближчого соратника пригожина, усунули від посади (не звільнили, а саме усунули), через пару годин знищили літак пригожина. Тобто, припускає він, найімовірніше суворікін усіх здав і вирішили знищити пригожина.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Краєв розповів, чи влаштують вагнерівці другий марш справедливості на москву.

Також Знай.ua писав про те, що Тиха анонсувала нові удари по Криму та москві.