Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Давай подивимося Сумщину. Чи є плани взяти Сумщину, чи плани тільки на Харківщину?

Сумщина – обстріли найближчим часом, дрони, Двійка пентаклів падає, але ні, саме Харківщина. Дрони, Сумщина, ДРГшники найближчим часом можуть постраждати також. Чернігівська область і Сумщина – ДРГ, Лицар мечів падає.

Чи буде загроза людських жертв в Одесі?

За моїми відчуттями, попаде туди, куди вже попадало. Той периметр, який розвалили, попали у церкву нещодавно, туди вона ціляться.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Плюс до всього у мене ще був сон. Я не знаю, це Херсон, Одеса чи що взагалі, тому що була темна вода. Я намагалася переплити, а на воді стояли рибацькі доміки, ресторан на воді, але вода мутна, не подібна на море, це більше як річка. З іншого боку, це сон все ж таки, але мене турбує будівля на воді. І, раз там я була, це має бути знайоме мені місце.

Загроза людських жертв є, чоловік, один із.

Буданов зробив дуже класну заяву, він сказав, що в Сімферополі очікуються опади протягом наступних 4 днів, в АР Крим теж буде нашестя українських дронів і не все буде спокійно у Чорному морі. Тобто Україна готує відповідь?

Не тільки там, у москву теж будуть дрони ще.

москва-сіті буде палати цієї осені?

Так, Башти, Правосуддя прямо, ідеальні карти, і дрони – Двійка пентаклів. Відразу дрони показало. Башти падають, буде, і не тільки там.

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, чи справді Ердоган поїде до путіна.

Також Знай.ua писав про те, що Тиха розповіла про майбутні прильоти в Бердянську та Енергодарі по окупантах.

https://youtu.be/2RaqwmaveMc