Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Українська війна – це не війна України з росією. Тобто Україна й росія між собою воюють, але насправді це світова війна, у якій бере участь у тій чи іншій формі дуже багато країн, навіть більше, ніж у Другій світовій війні. Антигітлерівська коаліція була меншою, ніж антипутінська коаліція», - повідомив Юрій Буздуган.

За словами геополітика, у будь-яких світових війнах є чотири основні закони, і перший закон стверджує, що основне протистояння відбувається не між тими, хто воює, а між найближчими союзниками. Як зазначив Юрій Буздуган, у цій війні було так само, адже наші союзники на початку війни мале зовсім інше бачення щодо перебігу й закінчення конфлікту.

«І українська армія створила диво й не дала окупувати Україну. І наші союзники перевели війну в дуже дорогу стадію, в повноцінну стадію з танками, з літаками, а найголовніше – з гарматами», - заявив Юрій Буздуган.

Популярні новини зараз
Начальник Одеського ТЦК запевнив, що "бусифікації" поменшало: "Треба викорінювати це слово" Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політик Дмитро Співак пояснив, коли Україна зможе досягти абсолютної незалежності: «Після війни ми перебудуємося».

Також Знай.ua повідомляв, що експерт розповів, що потрібно для відбудови України: «Свобода людини, незалежність, безпека».