Про це він розповів на своєму каналі.

«Коли сукупно є незалежність громадян, тоді це призводить до незалежності держави. Людина має розуміти, що вона вільна у виборі, що є свобода слова, свобода вираження думок, навіть ідеологій, свобода політичних поглядів, що в державі плюралізм думок», - заявив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, якщо брати незалежність держави, вона має кілька складових: і енергетичну незалежність, і військову, і економічну, соціальну, політичну. Як зазначив Дмитро Співак, нам ще багато чого треба зробити на шляху до незалежності.

«Енергетику треба будувати окремо, фінанси треба створювати, фінансову подушку, щоб не бути залежними від МВФ. Після війни я сподіваюся, враховуючи весь наш попередній досвід, ми перебудуємося», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Перевірка військових документів: поліція та ТЦК отримали нові повноваження Начальник Одеського ТЦК запевнив, що "бусифікації" поменшало: "Треба викорінювати це слово" Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський пояснив, завдяки кому сьогодні існує український соціальний простір: «Не завдяки державі».

Також Знай.ua повідомляв, що американський військовий Гаррі Табах пояснив, чому не можна заморозити війну в Україні: «Ти або виграєш, або програєш».