Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Чи буде нова хвиля провокацій на тлі прориву російської лінії оборони? Чого чекати Енергодару? Можливо, ми вийдемо нарешті до нього?

Провокації, обстріли, тобто провокуватимуть, все те саме. Не знаю, як, глухий кут, але дана команда втримати Енергодар і не дати просунутися українським Збройним силам. Тут буде застосовано досить нестандартний хід з боку українських Збройних сил, скажімо так.

Він буде під українським прапором, залишилося почекати трохи часу, відхід. Спроба шантажу, остання надія кремля домовитися, поторгуватися, продавити переговори, щось виторгувати. Але все одно карти постійно показують, що вони підуть із ЗАЕС, підуть з Енергодару.

Але ще небезпека по цих картах залишається саме по ЗАЕС, бо тут Двійка, очі зав'язані, є небезпека при їхньому відході. Не можна вірити кремлю у будь-якому разі, якусь гидоту можуть зробити, але це не так масштабно в катастрофічному плані, але така небезпека залишається.

Популярні новини зараз
Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій Водіям дали всього 10 днів: як уникнути неочікуваних штрафів Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф
Показати ще

Крим. Висадка українських розвідників чи військових, чогось такого гарного чекати? Як взагалі далі розвиватиметься ця тема?

У них ситуація там досить складна, підвішена, вони розуміють, що не залишають там вибору. І справді це буде як острів з погляду ізоляції, шляхів відходу немає, логістики. Населення, яке проросійське, путінське, маєте дуже мало часу, щоб виїхати і залишити територію Криму, щоб потім не було з вами проблем.

Це доленосні дії, коли Крим зненацька повертається назад до українського прапора. А найближчим часом, якщо по-іншому прочитати карти, це те, що ми бачимо дронові, ракетні прильоти і там пекло. Ось це чекає Крим у найближчому часі. Тобто це ще активніша бавовна за певними точками, українські Збройні сили знають, куди бити.

Як повідомляв Знай.ua, Хомутовська розповіла, чи призведе мобілізація у росії до бунтів.

Також Знай.ua писав про те, що Тиха анонсувала нові удари по москві та іншим російським областям.