Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Вийшов наказ, за яким мобілізуватимуть обмежено придатних до військової служби чоловіків. Те, про що довго говорили, сперечалися, натякали, нарешті відбулося. Тепер призов буде для усіх, хто підпадає під так звані спірні статті хвороб», - повідомила Ельвіра Кириленко.

За словами авторки каналу, такі обмежено придатні люди мають бути призвані за конкретним військовим фахом. Як зазначила Ельвіра Кириленко, військово-лікарська комісія буде ухвалювати рішення та відповідну постанову про те, хто і де має служити.

«Припустимо, якщо людина має безсимптомний ВІЛ, то, можливо, людину відправлять, наприклад, служити в якомусь штабі, а не на фронт», - заявила Ельвіра Кириленко.

Популярні новини зараз
На додачу до війни і пандемії: українцям загрожує ще одне велике лихо Перевірка військових документів: поліція та ТЦК отримали нові повноваження Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Павло Себастьянович розповів, яку мобілізацію необхідно провести в Україні.

Також Знай.ua повідомляв, що Ельвіра Кириленко прокоментувала новину про екстрадицію всіх військовозобов'язаних: «Україна може звернутися до інших країн».