Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Я запитала в оракула, чи справді можливе закінчення воєнних дій у 2024 році, чи можемо ми прийти таки до цієї дати і чи не затягнеться ця війна на більш тривалий термін? Оракул відповів, що простір повністю готовий для того, щоб у 2024 році всі воєнні дії зупинилися.

2024 року їх зупинять чи це документально задекларують?

Наразі йдеться про зупинення воєнних дій, про повний спокій у повітряному просторі. Тобто повністю припиняться обстріли, прильоти і далі, вже після цього ми перейдемо на стадію декларування, документів тощо. Розклад показує, що ми фактично стоїмо на порозі реальних переговорів про мир.

І ось ці переговори про мир, на жаль, для деяких людей будуть невиправдані з погляду їхніх очікувань. Це те, що я говорила, що попередні розклади показували, чи буде заморожування конфлікту. І певною мірою це заморожування конфлікту відбудеться на певних територіях.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах
Показати ще

Я гадаю, що нам дали час до кінця року. Більшість територій, які зможуть повернути ЗСУ до кінця року, залишиться за Україною. Ті території, які до кінця року повернуті не будуть, тут постане велике питання про те, як події розвиватимуться далі.

Як повідомляв Знай.ua, Хомутовська розповіла, що ЗСУ готують на Донецькому напрямку.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, чому Захід не поспішає створювати з Україною нові союзи.