Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

На думку експерта, люди, які виїхали з нашої країни, знайшли собі білий квиток і просто втекли від війни, просто начхали на все і за це мають отримати покарання. Зокрема, міркує він, треба їх усіх зібрати в одну базу, а потім ухвалити закон, щоб вони не змогли, наприклад, певний термін працювати на державних службах і отримувати пенсії, а ці гроші віддавати на відбудову нашої країни.

«Потрібно обов’язково цим людям якимось чином дати зрозуміти, що вони зробили дуже погано. Що ви хочете? Ці люди будуть захищати нашу країну? Та ніколи в житті», - підкреслює Георгій Біркадзе.

До того ж, додає він, нам у лави ЗСУ потрібні мотивовані люди, а не ті, які зайцем втекли закордон. Тому, переконаний експерт, навіть не потрібно витрачати гроші на те, аби їх шукати і повертати, просто створити базу, внести їх і подумати над покаранням, тому що це люди, які вже показали свою неповагу і нелюбов до України. І поки одні повтікали, констатує він, допомагати нам сьогодні приїхали інші - азербайджанці, грузини, вони воюють за нашу країну.

«Тому вважаю, що це люди, які нам сьогодні 100% не потрібні, і не треба на них витрачати навіть якісь додаткові кошти, навіть їх шукати, просто не потрібно. Займаймося своєю країною», - стверджує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов прокоментував знищення Іл-76 на аеродромі у пскові.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи остаточно похована сьогодні зернова угода.