Про це він розповів на своєму каналі.

«Вибори – це така тема, яка вже висить у повітрі. Коли вони відбудуться, за яких умов вони відбудуться, зараз триває дуже багато дискусій. Від подальших дій і суспільства, і влади залежить, якої якості менеджмент (владу – Ред.) ми зможемо найняти в наступному електоральному циклі», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, майже з стовідсотковою впевненістю можна казати, що вибори все-таки відбудуться наступного року. Як зазначив Святослав Дубина, Захід вимагає від нас проведення виборів, щоб зберегти демократичні процеси, навіть попри те, що в державі триває війна.

«Нам поставили ультиматум: або подолання корупції у вищих ешелонах влади, або проведення виборів», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Юрій Ванетик розповів про «озброєння» ЗМІ перед активною фазою виборів президента США.

Також Знай.ua повідомляв, що політик Дмитро Співак розповів, як змінилося ставлення до корупціонерів в Україні: «Частиною справ має тепер займатися СБУ».