Про це він розповів на своєму каналі.

«Нещодавно з'явилася підозра Ігорю Коломойському від СБУ, за двома статтями там звинувачують за майно, яким він заволодів шахрайським шляхом за багато років. Але чому це сталося саме зараз і де тут кримінальний та політичний підтекст?» – повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, це не перша підозра від Служби безпеки України великим фінансовим та політичним гравцям. Як зазначив Дмитро Співак, до цього був, наприклад, Жеваго. Тобто СБУ демонструє, що недоторканних в Україні немає, всі понесуть відповідальність.

«Після ініціативи Президента України Зеленського про те, що необхідно прирівняти корупцію до держзради, зрозуміло, що частиною корупційних справ тепер має займатися СБУ», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
На додачу до війни і пандемії: українцям загрожує ще одне велике лихо Залишився тиждень: життя кардинально зміниться Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Павло Себастьянович розповів, звідки ростуть ноги у корупції: «Кримінал не у в'язницях, кримінал у владі».

Також Знай.ua повідомляв про НАБУ, САП чи ГБР: Георгій Біркадзе розповів, хто в Україні має займатися корупційними справами.