Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

На думку експерта, аби знищити корупцію в Україні, потрібно змінити передусім судову систему, тоді механізм почне працювати. Тобто, пояснює він, ми розуміємо, що, скільки би не давали людині за корупцію років в’язниці, все одно є ті, хто дають хабар, і ті, хто бере його, а боротися потрібно і з одними, і з другими. Тому, констатує експерт, потрібно міняти систему, це дасть державі багато можливостей, інакше у нас немає майбутнього.

«Я давно казав про це, що передусім не потрібно перекладати бруківку, нам не потрібно було нічого будувати, ні доріг, ні мостів, тому що крадуть грошей набагато-набагато більше. Ця судова система так працює, що завдає шкоди нашій країні набагато більше, ніж зараз ми говоримо про якісь 10, 20 мільярдів гривень», - пояснює Георгій Біркадзе.

Тому, констатує експерт, нам потрібно змінювати судову систему, це дало би можливості інституціям запрацювати всім водночас. На його думку, у нас є достатньо потужна організація НАБУ, і він вважає, що займатися корупційними справами – це його прерогатива, хай це і робить.

«Я не можу сказати, що у мене немає довіри до СБУ, я дуже поважаю Василя Малюка, вважаю, що він дійсно потужний на своєму місці керівник. Але вважаю, що цими справами з корупцією повинні займатися НАЗК, САП і НАБУ, хай ці організації займаються корупцією», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро" Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, який сюрприз чекає путіна під час виборів наступного року.

Також Знай.ua писав про те, що Попенко розповів про проблеми житлового фонду Києва.