Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«путін ніколи не вибачив би того, що зробив пригожин. Всі ці роки принижував російську федерацію Скрипаль, який працював на МІ6 і надавав дуже багато інформації. Я пам’ятаю путіна, коли він говорив про Скрипалів, що їх потрібно знищити. І я ніколи в житті не повірю, що він (ред. – пригожин) міг далі жити. Тому це зробили показово, щоб усі зрозуміли і побачили, що путін зробив із ним», - пояснює Георгій Біркадзе.

Далі же, констатує він, черга путіна. Як зазначає експерт, наступного року у росії відбудуться вибори, будуть назначати нового керівника країни-терористки і ні у кого немає сумнівів, що її директором знову стане путін. Тим не менш, стверджує він, дуже багато людей будуть незадоволені, до того ж, наш ГУР працює, і точно відбудеться друга серія повстань у росії.

А зараз, зазначає він, світ чекає на зустріч Ердогана і путіна. За словами експерта, він думав, що це раніше путін поїде у Туреччину, але, очевидно, путін налякався, їхати доведеться Ердогану. Водночас він зауважує, що не так давно сальдо був у путіна і просив, щоби обов’язково почала працювати зернова угода, тому це питання точно дотиснуть.

«Ми бачимо вже другий корабель, який завантажився зерном, поплив і доплив до Туреччини. Тому я вважаю, що обов’язково зернова угода найближчим часом поновиться і буде далі працювати», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Краєв розповів, на що перетворюється сьогодні БРІКС.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, що буде з економікою України після війни.