Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«З початку нашої незалежності до сьогодні корупції стає все менше і менше, і це не тому, що є Зеленський, а тому, що світ так створений. І я впевнений, що після Зеленського, хто би не був, корупція буде менша. Єдине, щоб ми не помилилися і не вибрали такого президента, який у нас був четвертим, ця помилка природи», - зазначає Георгій Біркадзе.

Щодо розвитку економіки України, розповідає експерт, то НБУ дав прогноз на ріст ВВП 2%, хоча реально він буде десь 2,9-3%. Також в економіці, додає він, є невеликий зсув, але все буде потроху, хоча все залежить від того, скільки у нас буде продовжуватися війна. Тим не менш, стверджує експерт, після деокупації наших територій ріст економіки України буде потужний, десь біля 10% на рік, як у Китаю свого часу, а, може, й більше, якщо почнеться масова забудова країни, то це може бути і 15%.

«Щоб ви зрозуміли, у Китаю все дуже плачевно, я читав новини, хочу сказати, що у них економіка падає, ВВП падає. Іншого виходу, окрім як перейти на воєнні рейки, щоб запрацювала економіка, у них нема, я не бачу. Тому я вважаю, що напад на Тайвань або на росію дуже реалістичний. Я би дуже хотів побажати, щоб вони напали на росіян», - розповідає Георгій Біркадзе.

На його думку, також у результаті цих або інших подій потрібно, аби Грузія повернула свої території, аби Ічкерія стала незалежною і всі інші суб’єкти рф, які не є російськими, як, наприклад, Дагестан. За словами експерта, це незалежні країни, треба лише дати їм розвиватися і все у них буде добре.

Популярні новини зараз
Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати Депутатка розкрила, як довго ми будемо без світла та тепла цієї зими Водіям дали всього 10 днів: як уникнути неочікуваних штрафів Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шатилович повідомив, що скоро росіянам доведеться ховати свою техніку в Криму.

Також Знай.ua писав про те, що Ступак розповів, чи вагнерівці мститимуть за смерть пригожина.