Про це він розповів на каналі «Прогноз».

Усі майстри кажуть, що не буде війни 2 роки, що війна закінчиться швидше. Як ти вважаєш? Твій погляд?

На це питання, коли закінчиться війна, я завжди говорю про те, що ми вважаємо перемогою. Повний видих і спокійне небо ми можемо побачити у 2026 році. Але кінець бойових дій буде, безперечно, раніше. 2 роки - це дуже багато, за моїми відчуттями. Якщо ми порушуємо питання Криму, наприклад, то 2 роки, можливо, і не так багато. Але якщо говорити про війну, про обстріл, то 2 роки – це багато, 2 роки не буде.

Наразі активні бойові дії у Криму, наші військові висадилися, наша група висадилася у Криму, виконала спецоперацію, повернулася назад, завдала втрат противнику, ми знищили С-400. Це дуже знакова подія, гарний камінь у город наших ворогів і полегшення для наших територій. Що далі ти бачиш у Криму?

Я бачу, як люди аплодують у Криму, тобто радісно зустрічають Україну, радіють цьому, насправді кримчани радіють. Очищення Криму відбувається. Зараз дуже велика заварушка йде, всю техніку будуть перевозити, прибирати, Крим очищатимуть від цієї техніки. Тому що Україна битиме, битиме і битиме туди, де вона знаходиться.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Якою ти бачиш ситуацію у Маріуполі зараз і якою вона може бути у майбутньому?

Зараз я побачив клітку. Тобто, я думаю, у Маріуполі обмежені пересування, обмежені свободи. Я не бачу, щоб там якісь тортури були над людьми, але бачу, що людям складно емоційно, морально, економічно, юридично, що в них прав начебто немає, як у в'язниці, як заручники. До кінця року ще, звісно, буде важка ситуація, порадувати поки що не можу.

А взагалі на перспективу? Україна звільнятиме Маріуполь?

Так звичайно.

Наразі триває масове заселення росіянами Маріуполя. Це буде дуже велика проблема для України? Що робити із цими росіянами?

Я не бачу, щоб це було великою проблемою, багато хто виїде.

А ті, хто лишаться?

Адаптуються. Куди їм подітися?

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, чому у 2008 році Україна не могла вступити в НАТО і ЄС.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі пояснив, навіщо Китаю в БРІКС такі ізольовані та підсанкційні країни, як Венесуела та Іран.