Про це вона розповіла у програмі «Різні люди».

«Вже зараз, створивши свою філософію, я пояснюю, що є різні класи свідомості. Є 80% бот-свідомостей, тобто це свідомості молоді, як програмки, як ваш телефон, тільки з ніжками, у нього є чіткий функціонал, або як посудомийка, як пральна машинка, але у цих свідомостей функціонал ніби відібрали, імперія стерла усі їхні завдання», - розповідає Дарина Фрейн.

Як вона пояснює, коли функціонал свідомості такого типу стирається, все, що залишається в людини, це біль про те, що мені робити. Тобто, додає відьма, є люди, які без команди не впораються, які апріорі не можуть працювати на себе чи виконати якесь абстрактне завдання, наприклад зробити так, щоб було добре.

«Вони повинні мати якусь функцію, або вони її знаходять і створюють, тоді вони можуть бути класними фахівцями, ремісниками, створювати щось технічне, або їм не потрібно це нафіг. Але там придушили сенс кожного малого народу. У кожного цього малого народу була своя доля і звідси і народилися їхні діти, їхні онуки такими монстрами», - пояснює Дарина Фрейн.

За її словами, є злиття та поглинання, ось якраз російська імперія всіх придушувала та поглинала. Водночас, міркує відьма, все могло б скластися інакше, якби культура національних меншин зберігалася і в кожній області був би свій центр, куди стікалися б гроші, а не витікали до москви та пітера, де створювалися шедеври літератури і де страждала аристократія, потім партійна верхівка, а тепер наближені путіна.

Популярні новини зараз
Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Загородній прокоментував ситуацію з російським безпілотником на території Румунії та пояснив, чому НАТО не реагує.

Також Знай.ua писав про те, що Малєєв розповів, як політики мотивують бізнес інвестувати в Україну.