Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

«Ми даємо люлей країні, яка називає себе державою із другою армією світу. Так, все дуже важко, так, вони там закопалися в землю, але ми даємо їм люлей, ми наступаємо. Можна довго розмірковувати, як це все планувалося спочатку, я теж був схильний до цього і дуже обережно відразу говорив, що будь-яка військова кампанія, операція – це комплексна річ», - зазначає Роман Цимбалюк.

За словами гостя програми, він не кричав, що не треба проводити контрнаступ, поки не буде літаків, хоча так і вважається, але, щоб робити такі висновки, треба мати всю інформацію. Проте, додає журналіст, він завжди казав, що танк без прикриття з повітря вразливий, хай це буде радянський, український, німецький чи американський танк.

«Зараз потроху приходять до цієї домінанти, питання щодо літаків ухвалене, люди готуються. Це говорить про те, що Захід завжди діятиме дуже обережно, за що росіяни заберуть у нас тут багато життів. Але, на мою думку, все-таки цей корабель беззаперечно рухається в тому руслі, у якому потрібно нам», - пояснює Роман Цимбалюк.

На його думку, якби Захід не відкрив нам ці поставки, особливо артилерії та комплексів ППО, життя в нас було б зовсім інше. Зокрема, зазначає журналіст, зараз не зима, але у нас є світло, все чудово працює і, хай навіть є нюанси з ВЛК, корупцією та помилками, все одно ми впевнені у перемозі. До того ж, підкреслює він, ЗСУ сьогодні реально пресують країну, яка більша і багатша за нас.

Популярні новини зараз
В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гудков розповів, чи можуть США перешкодити союзу росії та Північної Кореї.

Також Знай.ua писав про те, що Золотарьов розповів, як ЗСУ змогли вдарити по кораблям рф в Севастополі.