Про це він розповів на каналі «Прогноз».

Співпраця між Північною Кореєю, Кім Чен Ином і путіним. Чи дійсно вони співпрацюватимуть? До чого все йде?

Бачу, що вони тиснуть руки. Справді, ця співпраця може бути, вони навіть оголошуватимуть про якийсь союз, підписуватимуть якісь папери. Але там ще хтось третій має бути, ще одна країна. Це ніби спроба створити щось на противагу Європейському Союзу та НАТО. Це вигідно, тож найближчим часом така співпраця буде.

Чи може це стати причиною більш масштабної війни не лише в Україні, а й в інших країнах?

Наростання конфлікту буде, але прямо щоб найближчим часом такий союз напав на когось, я не бачу.

Популярні новини зараз
"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах
Показати ще

А яка мета цього союзу? Створення зброї, обмін технологіями?

Іде слово «залякування», мета – це страх.

Тобто вони хочуть залякати Захід та Європу?

Так, я думаю, що ось на ядерному моменті буде якесь таке залякування, маніпуляція в цьому напрямку.

Багато астрологів говорили про те, що саме у жовтні в росії може запуститися якийсь внутрішній процес. Чи є надія, що у жовтні справді буде повстання і в кремлі почнуть сваритися один з одним і підуть з нашої землі?

Так, у жовтні справді буде такий конфлікт. Він уже є, просто він винесеться назовні, люди про нього дізнаються, побачать. Але щоб це дійшло до того, що вони і війська заберуть, я не бачу цього в жовтні. Але я бачу, що конфлікт справді серйозний.

І скоро на них чекає розкол, але це не лише жовтень, ще листопад, грудень, ще все розхитуватиметься, це справа не одного місяця.

Як повідомляв Знай.ua, Крамер розповів, що таємний орден підготував для України та рф.

Також Знай.ua писав, що Бюн розповіла про плани росіян знову наступати на Київ.