Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Лимано-Куп'янське напрямок. Там спостерігається затишшя, але ми розуміємо, що на цей напрямок ще давитимуть наші вороги для того, щоб відвернути нашу увагу. Що зараз буде на Лимано-Куп'янському напрямку? Які плани ворога? Що вони хочуть зробити?

Карти такі... Воно вам потрібне? Бережіть життя своїх людей. Що там із російської сторони? Перегрупування у них там відбувається.

А навіщо перегрупування? Вони хочуть знову там наступати?

Їм тут вигідно створити труднощі, думки у них такі, що вони створюють тут труднощі українським Збройним силам. І тим самим відволікають сюди більше сил або ж не дають звідти перекинути сили туди, де йде наступ. Тут якийсь ще проміжок часу буде така ситуація, як зав'язані очі, глухий кут, запекла боротьба, на жаль, дуже завзята, дуже жорстка і, природно, з втратами.

Популярні новини зараз
"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

У планах все одно українські Збройні сили не лише триматимуть цей напрямок, вони все одно підуть уперед, це питання часу.

Деякі майстри, до речі, говорять про те, що планується повторний наступ на Київ.

Карти кажуть, спочатку які б плани не були в них, а в них у головах може сидіти все, що завгодно, у них і відтворення Радянського Союзу… Карта Дежавю, це просто неможливо по П'ятіркці пентаклів, неможливо. По-перше, вони не мають таких ресурсів, по-друге, і Україна вже не та, ми вже не ті, сили не рівні. Саме через те, що має Україна, це неможливо.

Як повідомляв Знай.ua, Вігірінський розповів, чи може Україна розраховувати ядерну програму після війни.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе прокоментував псевдовибори на окупованих територіях