Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Головне не провести вибори, а щоб їх визнали, щоб знали ці дурні. Жозеп Боррель відповів дуже чітко, що ніхто не буде цього визнавати, також і Блінкен. Тому говорити про якісь вибори дуже смішно», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Як він зазначає, насправді в історії було багато таких випадків, коли росіяни намагалися щось легалізувати в односторонньому порядку. Зокрема, нагадує експерт, 1686 року вони відібрали в України можливості мати свої автокефалії, заборонили молитися українською мовою, забрали все до себе і почали говорити, що вони головні у православ’ї, незважаючи на те, що спочатку були ми.

Тому, констатує він, багато разів уже так було, що країна-агресор викидала такі коники, як ці псевдовибори, але ніхто їх не визнає. До того ж, додає експерт, про які вибори взагалі не може йтися на території, де проводяться воєнні дії. Зокрема, зазначає він, невідомо, скільки там населення залишилося, хай ми не знаємо, бо у нас немає доступу, але не знають і росіяни.

«Я впевнений, що так побудоване мислення і життя росіян, щоб жити для царя. Що це означає? Народитися при царі, жити при царі, вмерти при царі – це ідеологія цих людей. І коли ці люди розповідають нам, що вони провели якісь вибори… Які вибори? Ви живете при царі», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
"Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гудков розповів, чи можуть США завадити союзу росії та Північної Кореї.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе пояснив, чому лавров був на G20 в Індії, а Зеленський – ні.