Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Пам’ятаєте, як готували Київський торт? Взяли і накидали все, що було. Приблизно така ж історія, взяли всіх, хто є, кинули в один мішок і все, це вони хотіли зробити (ред. – держпереворот). Але ніякого відношення нема», - стверджує Георгій Біркадзе.

За його словами, можна бути впевненими, що цей вкид – маячня, особливо щодо участі у підготовці держперевороту Мамуки. Як пояснює експерт, він знає Мамуку, питав нещодавно у нього про це і знає його ставлення до грузинської влади, а також те, що він поважна і стримала людина.

Тому, переконаний він, уся ця історія – просто вигадка, грузинська влада чомусь вирішила, що зможе якось використати цю інформацію. Загалом же, міркує експерт, звісно, ситуація у Грузії його турбує, як і у всьому світі, але передусім він хвилюється через події в Україні.

«Так, мені дуже прикро, що у Грузії править така проросійська влада, мені скидують ефіри, де розповідають, що окупанти кожного дня розширюють свій кордон, кордон же з проволоки у них зроблений, і вони кожного вечора його переносять. Для грузинської влади це нормально», - розповідає Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати Водіям дали всього 10 днів: як уникнути неочікуваних штрафів Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, що сьогодні стан економіки України дозволяє НБУ відпустити курс долара і не втратити при цьому гривню.

Також Знай.ua писав про те, що київські чиновники відібрали бізнес одного військового, поки він був на фронті.