Про це він розповів у відеозверненні на YouTube.

Один столичний підприємець з початку повномасштабного вторгнення росіян захищав Київ, боровся з окупантами на підступах до столиці і продовжував боротьбу далі. Окрім військової служби, він мав також приватний бізнес, поки сам підприємець був на фронті, бізнесом займалася його дружина.

«Ми знаходимося на проспекті Перемоги (ред. – на Берестейському проспекті), де ми протягом багатьох років із жінкою торгували косметикою. У той час, коли я виконував свої службові обов'язки, місцеве керівництво (ред. – столиці) демонтувало кіоск і хоче виставити це місце на продаж, через аукціон. На моє звернення до Святошинської районної державної адміністрації, міської держадміністрації надати мені альтернативне місце для торгівлі мені було відмовлено», - повідомляє підприємець.

За словами бійця, місцеві чиновники забрали у нього сімейний бізнес, а разом із цим – засоби існування і можливості допомагати фронті. Як він підкреслює, це ніж у спину нашої обороноздатності.

«Хочу звернутися до міського голови Києва та керівника КМВА, Віталію Володимировичу, Сергію Миколайовичу, прошу Вашої допомоги у наданні мені і таким, як я, підприємцям альтернативного місця для торгівлі. Гадаю, що ми заслужили 20 м² у місті, яке ми обороняли», - заявив військовий.

Популярні новини зараз
Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Томенко пояснив, як росія знаходить собі друзів на міжнародній арені.

Також Знай.ua писав про те, що Левусь розповів, якою насправді має бути ООН.