Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

Як зазначає гість програми, ми фіксуємо успіхи України у зовнішній політиці, але бачимо, що росія теж не сидить на місці, вона активно працює. Якщо брати останні дні чи останні тижні, констатує він, можна сказати, що певні локальні успіхи і росія здобула – навіть ця заява Саркозі.

«Звичайно, я не вважаю успіхом те, що Кім Чен Ин, ще один диктатор, буде продавати зброю. Навпаки я вважаю, що об’єднання диктаторів нам, з одного боку, несе небезпеку, це збільшення зброї нашого ворога, тощо, з іншого – це підштовхує союзників до розуміння, що путін не один, він збирає все зло в одній команді. Якщо ви не сприймали політику Північної Кореї, але путіна – 50/50, то тепер мусите розуміти, що це одне і те ж саме», - пояснює Микола Томенко.

Отже, констатує експерт, клуб диктаторів об’єднався, але було би легше, коли була би загальна єдність цивілізованого світу. На жаль, зазначає він, у путіна десь на зарплатах, десь на інших залежностях знаходиться невелика кількість так званих друзів, а ще є так звані слуги і корисні ідіоти, які вважають, що вони дають добру пораду, а насправді вони цими порадами на боці путіна.

«Тому останній тиждень бачимо і заяви Саркозі, і заяви президента Бразилії, тощо. І ми повинні розуміти, що повинні системно працювати, наводити серйозні аргументи, переконувати, тощо. Але це не є якоюсь новиною, що поки що не весь світ за нас, є країни, із якими активно працює росія, знаходить методи», - констатує Микола Томенко.

Популярні новини зараз
В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати Водіям дали всього 10 днів: як уникнути неочікуваних штрафів Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Цимбалюк оцінив успіхи контрнаступу ЗСУ навіть без літаків.

Також Знай.ua писав про те, що Кушнір розповіла про боротьбу з корупцією і кейс Коломойського.