Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Я вважаю, що дійсно зараз поїздка була складною, але вважаю, що вона була і продуктивною. 21 вересня США нам надали 1 мільярд 250 мільйонів грантом. Щоб ви зрозуміли, ми отримали за цей період 11 мільярдів допомоги, і ось нам ще надали майже 1,5 мільярда наші союзники», - зазначає Георгій Біркадзе.

На думку експерта, президент і його команда робили багато помилок, але, як би там не було, на міжнародній арені йому немає рівних. Тим не менш, констатує він, ми повинні розуміти, хто сьогодні керують США, а це не тільки Байден з демократами, але і Трамп, і республіканці, хай вони тільки у Нижній палаті.

Як пояснює експерт, така політика республіканців загалом продиктована виборами, як і сьогоднішня риторика Польщі щодо українського зерна, хай навіть Дуда заявляв, що воно не може нас посварити. За його словами, перед виборами кожен робить те, що йому потрібно, це відбувається і у Польщі, і у США.

«Наш сусід, щоб не проводити вибори, взагалі напав на нашу країну, тому що не хотів змін. путін розумів, що єдине, як він може затриматися, бути царем далі, це напасти на нашу країну, і він це зробив», - констатує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки Перевірка військових документів: поліція та ТЦК отримали нові повноваження Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат Вчені виявили людей, чия кров відрізняється від решти - їх серед нас небагато
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Постернак пояснив, що росія буде ветувати будь-яке реформування, тому єдиний вихід – це перезаснування організації.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, як Україні забезпечити судноплавство у Чорному морі без росії.