Про це він розповів на своєму каналі.

«Неприємною такою несподіванкою стало для українців те, що не було озвучено про постачання балістичних ракет ATACMS, які Україна так давно просила та про які Україна багато говорила останнім часом. Чому це не було озвучено під час зустрічі Байдена та Зеленського?» – повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політичного діяча, анонімні джерела повідомляють, що рішення про постачання ракет ATACMS було ухвалено ще раніше за візит Зеленського до США, але це рішення вирішили не озвучувати. Як зазначив Борис Тизенгаузен, ніхто публічно про це рішення не говорив винятково з військових причин.

«Про це не говорили, щоб росіяни, розуміючи, що скоро ATACMS буде в Україні, не встигли підготуватися. Наприклад, коли Україні поставили HIMARS вперше, росіяни змушені були по всій лінії фронту відтягнути свої логістичні вузли. Вони стали великою несподіванкою для російських командних пунктів, складів тощо», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, The Economist з українським прапором: експерт заявив, що нам треба готуватися до довгої війни.

Також Знай.ua повідомляв, що можна розгорнути виробництво: Романенко пояснив, без чого не виграти війну.