Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Час, коли кожна свідомість думала, що вона маленька і нічого не вирішує, це стара матриця. І тому треба починати з того, що кожен із нас – це божественна величезна структура, яка просто проявляється через наше я. Навіть якщо у нас немає доступів і ресурсів до того, щоб впливати на закони, маси своїм голосом, я вже Богу кажу в цьому простору, про що я зараз і собою домовляюся.

Якщо я вірю, що я маленький, якщо я вірю, що зло сильніше, ніж життя, то я підтримую ту матрицю, яка створює мені таку реальність. У нас є право вибору, у що я вірю. В атмології ми вчимо і показуємо інший феномен: у що вірю – те і тут.

Якщо ми віримо у силу життя… А як у неї не вірити? Подивіться взагалі, що відбувається із природою, там, де її бетонують, закривають, все одно буде лізти ця рослинка, ця квіточка. Була Друга світова війна, а діти все одно народжувалися.

Якщо ми віримо, що життя має два полюси, позитивний і негативний, і ми підкріплюємо позитивне, тоді ми переходимо у те, що штучний інтелект може забрати у нас роботу, а може звільнити нам час, щоб ми працювали по 4 години в день 4 дні на тиждень. Тому будь-що можна використати і в один бік, і в інший.

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем
Показати ще

Якщо ви вірите, що життя слабке, якщо ви вірите, що його можна полонити, якщо ви вірите, що зло сильніше, якщо ви вірите, що маленькі, якщо ви вірите, що життя – це взагалі щось важке і складне, то ви граєте у матрицю реальності, яку вам конструюють.

Як повідомляв Знай.ua, Бюн повідомила, що на Запорізький напрямок падає карта переможних дій та встановлення балансу, території повертатимуться під прапор України.

Також Знай.ua писав про те, що Сейраш розповіла про плани ворога і ЗСУ на «вишки Бойка».