Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Які фронтові історії на нас чекають до кінця цього року?

Територія Криму і біля неї, там буде дуже гаряче, от прямо дуже-дуже. Тут будуть великі зміни, якісь гучні події. Київ, Київщина, серце України, також обережно. Обстріли. У них зараз на меті якомога жорстокіше поцілити в Київ, залишити без світла, без води. На меті щось накоїти з водою. Жертви будуть, на жаль. От, Київ, обережно.

Одеса, Одещина, мені не подобається, там мені страшно. Порти. Херсон, Херсонщина. Хмельниччина, Львів, обережно. Пізніше трошки Львів, Львівщина. Літаки готуються, будуть частіше літати літаки для того, щоб захищати від обстрілів, ракет.

Донецьк, Донеччина, там хімія, фосфор, щось біле. Рівне, обережно. І мені зараз білорусь не подобається, ніби вони готуються до чогось, кіпішать там десь біля кордону, трошки можуть повилазити, спробувати залякати.

Популярні новини зараз
Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем "Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка Небезпечна хвороба повертається: через травму пальця хлопчик потрапив до інтенсивної терапії
Показати ще

Україна більш-менш переживе, але стосується світла і, можливо, опалення не буде таким, як би хотілося. Україні потрібно бути обережними у плані води і світла. Якісь потужні обстріли, я бачу, десь прилітає, удар, ракета, дуже швидко. Саме тому, що вона швидкісна, не встигають її відбити, тому нам потрібно авіації більше.

Як повідомляв Знай.ua, ЭVA розповіла, як людина сприймає світ і як може його сприймати.

Також Знай.ua писав про те, що Сейраш розповіла про плани ворога і ЗСУ на «вишки Бойка».