Про це він розповів на своєму каналі.

«Чому всі так занепокоїлися через ці іранські ракети? Справа в тому, що ще минулого року іранські чиновники повідомляли, що певні домовленості між Іраном та росією є. Чому зараз знову заговорили? Тому що у жовтні спливає термін дії резолюції Ради безпеки ООН, яка забороняє Ірану експортувати ракети з дальністю від 300 кілометрів», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, у жовтні Іран знову зможе продавати та експортувати ракети. Як зазначив Борис Тизенгаузен, нещодавно шойгу вже навіть відвідав Тегеран, де оглядав іранські ракети.

«Це серйозна зброя, яка у більшій кількості з належною кількістю пускових установок може справді створити велику проблему. І я не виключаю, що Столтенберг зараз у Києві, міністри оборони Британії та Франції тут тому, що нам необхідно буде у зв'язку із цією загрозою посилювати системи ППО», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Різке похолодання йде в Україну: вже можна діставати підштанники та курточки Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Юрій Ванетик розповів про суть аудиту США військової допомоги Україні.

Також Знай.ua повідомляв про велику несподіванку: політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, чому у США не говорили про передачу ракет ATACMS Україні.